21 Mayıs 2014 Çarşamba

Nişan çikolatası,nişan valizi


    Acıların üzerinden çok fazla zaman geçmedi şimdilik unutulmadı. Umarımda unutulmaz ,üzerleri yine örtülmez, diğerlerinin örtüldüğü gibi. Konuyla ilgili ihmali olanlar yeterli cezayı alırlarda bir başkalarına örnek teşkil eder ve bir daha hatalar tekrarlanmaz. Bu kadar canların hayatı da son bulmaz.

     Hayat, acısı ve tatlısıyla devam ediyor. Mayısın 17 sinde kaynımın nişanı vardı.Nişan  çikolatasını ve valiz süslemesini ben yapmak istedim.İşte ortaya çıkan görseller. Siz ne dersiniz nasıl olmuş.?




5 yorum :

  1. Hayat devam ediyor acısıyla tatlısıyla sizinde dediğiniz gibi.Umuyoruz ki gerekli cezalar verilir de bir daha böyle acılar yaşamayız.Süslemeleriniz çok hoş olmuş.Allah mutlulukla tamamına erdirsin.Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Fatma temennilerin ve güzel dileklerin için teşekkürler. Amin canım.

      Sil
  2. Canım umarım herkes elini taşın altına koyar ve üzerine düşeni yapar ve biraz olsun yüreğimiz ferahlar ,süslemeler harika olmuş ellerine sağlık,nişanlı çiftlere mutluluklar diliyorum sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süslemeleri beğenmene sevindim canım .Nişanlı çiftimize güzel temennin için teşekkürler.

      Sil
  3. Canım yorum yazdım sanıyordum ama yayınlamadığına göre yazmamışım harika görünüyor her ikiside, ayrıca mutluluklar diliyorum yeni çifte .

    YanıtlaSil